Anti SEO Çalışmalarının Tespiti ve Bağlantı Reddetme

seo_linkk

Hal böyle olunca bu bağlantıların düzenli olarak kontrol edilip kaldırılması gerekiyor. Biraz beklemenizin ardından sistem size analizini yaptığınız siteyle ilgili; Domain Authority ve Page Authority puanlamalarının bilgisini verecektir. Bununla beraber ilgili web sitesine gelen ve siteden giden linklerin analiz raporunu sunmaktadır. Linklerle ilgili sunulan raporlamada çıkan her site için Spam skoru belirleyen sistem, bu sitelerden aldığınız Backlinklerin zararlı olup olmadığı konusunda size öneriler sunmaktadır.

TÜİK Başkanlığı

Bazı durumlarda sitenizi arama sonuçlarında sıralama olarak düşürecek tehlikeli durumlarla karşılaşılabilirsiniz. Çünkü diğer kullanıcılarda sizin sitenize ait linkleri başka web sitelerine ekleyebilir. Bundan dolayı web sitenize dışarıdan gelen link bağlantılarını düzenli olarak takip etmelisiniz.

What is SMS verification feature?

Backlink aldığınız siteye ait tüm sayfalardan gelen bağlantıları reddedebileceğiniz gibi isterseniz, tek bir sayfa ait URL’yi reddetme seçeneğinizde bulunmaktadır. Ahrefs, sunduğu puanlama sistemiyle, ilgili sitelerin kalitesine göre bir puanlama sunmaktadır. Bu sayede düşük puana sahip bağlantıları inceleyerek reddedebilirsiniz.

Geri bağlantıları reddetme konusunda Google’dan yardım alırken yapmanız gereken çalışmalar iki aşamadan oluşmaktadır. Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk Şimdi sırasıyla bu aşamaların neler olduğunu açıklayalım. Web sitelerin sıralamasını etkileyen birçok değişken bulunmaktadır. Site sıralamalarına zarar veren durumlardan biride ‘Anti SEO’ çalışmalarıdır.

Bu sayede tekliflendirme sürecini daha sağlıklı ve doğru ilerletiyoruz. Reddet.txt dosyanızı hazırladıysanız aşağıdaki adımları takip edin. Yani example.com sitesinden gelen diğer bağlantılar kalır sadece aşağıdaki sayfaları reddedersiniz. Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz.

  • Yani example.com sitesinden gelen diğer bağlantılar kalır sadece aşağıdaki sayfaları reddedersiniz.
  • Çünkü diğer kullanıcılarda sizin sitenize ait linkleri başka web sitelerine ekleyebilir.
  • Böylelikle zararlı olduğunu düşündüğünüz Backlinkleri tespit ederek bu dış bağlantıları reddedebilirsiniz.

Kullanımı konusunda ise pratik bir ara yüze sahip olması da onun tercih edilme sebeplerindendir. Son güncellemeler, bu SSS’de tartışılan özelliklere erişimi genişletebilir. Ayrıca bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz. Bunların yanı sıra Anti SEO çalışmaları da size zarar verebilir. Sitenize zarar vermek isteyen kişiler, sitenizin sıralamasını düşürmek için Anti SEO çalışmaları yapabilir. Size zararı dokunacak İnternet siteleri üzerinden haberiniz olmadan alacağınız Backlinkler site sıralamanıza zarar verecektir.

Böylelikle zararlı olduğunu düşündüğünüz Backlinkleri tespit ederek bu dış bağlantıları reddedebilirsiniz. Çok güzel bir soru ve buradan başlıyoruz..Bazıları için kafa karıştırıcı olabileceği için öncelikle bu aracı neden kullanmamız gerektiğini söyleyerek başlamak en doğrusu olacaktır. İnternette gezinirken yada bir şey arattığınızda belki rast gelmişsinizdir. Bazı bot sitelerin başka internet sitelerindeki verileri otomatik çekerek size kalitesiz link yani bağlantı vermektedir. Yada rekabetin çok olduğu sektörlerde bazı web site sahipleri rakip sitelere uygunsuz ve alakasız bağlantılar göndermesi yüzünden.

Open Site Explorer, SEO aracı ise kullanımı kolay, basit bir link ve SEO durum analiz aracıdır. Otoriteler tarafından SEO araçları arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. En büyük avantajlarından biri, sürekli değişen algoritma sistemleri ile eş zamanlı olarak kendisini yeniliyor olmasıdır. Bu çerezler, web sitesinin çalışması için gereklidir ve sistemlerinizde devre dışı bırakılamaz. Sitedeki içeriğin başlık etiketleri (title) ve meta açıklaması (meta description) olması gerekir.

Ancak sistem tarafından sunulan raporların Backlink analizi bölümlerinde belli kısıtlamalar bulunmaktadır. Ahrefs ile aylık ve yıllık Backlink gidişatını grafik üzerinden takip edebilirsiniz. Ahrefs ile backlinklerin hangi kelimeler üzerinden ve ne yoğunlukla geldiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda tekil URL’ler konusunda da geniş veri bilgisi sunmaktadır. Tüm bunların yanında sitenin Backlink haritasına geçmişe dönük olarak, grafiksel ve istatistiksel olarak da bakmak mümkün.



Leave a Reply

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can we help?